Pe piața materialelor de construcție, gips-carton s-a impus de mult timp ca una dintre cele mai populare opțiuni pentru construcția și renovarea spațiilor rezidențiale. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece cu ajutorul său puteți transforma complet aproape orice cameră.

Este un material ideal pentru construcția de pereți și pereți despărțitori., arcade și nișe, tavane și rafturi, care sunt de obicei mult mai ieftine pentru cumpărători.

Proiectarea pereților din gips-carton poate fi foarte frumoasă.

Caracteristicile și avantajele materialului

Gips-carton, ca material de construcție, are multe calități pozitive.

Principalele avantaje ale acestor produse:

  • Material ecologic. Nu există aditivi sintetici și substanțe toxice periculoase pentru sănătate.
  • Capacitatea de a oferi o izolare fonică rezonabilă.
  • Izolația termică, capacitatea de a absorbi excesul de umiditate și de a crea un climat interior optim.
  • Ușurința de instalare. Gips-carton este ușor de procesat și poate fi supus diferitelor modificări.
  • Un astfel de material este foarte potrivit pentru mascarea diverselor comunicații casnice, suprafețe neuniforme și așa mai departe.
  • Suprafața frontală a materialului nu necesită prelucrări suplimentare înainte de aplicarea stratului de acoperire.
  • Prețul este accesibil pentru o gamă largă de consumatori.

Zona de aplicare

Utilizarea gips-cartonului poate fi împărțită în două categorii principale.

Sunt posibile următoarele opțiuni:

  • Construirea diverselor structuri. Acestea sunt, de exemplu, pereți despărțitori interiori, arcuri ale ușilor, tot felul de nișe și rafturi în pereți, precum și canale de tavan.
  • Aplicare în construcția și renovarea spațiilor pentru placarea pereților și a tavanului. Netezimea absolută a părții frontale a foilor de gips-carton vă permite să obțineți rapid și ieftin o suprafață perfect plană pentru o finisare decorativă suplimentară.

Construcțiile din gips carton fac posibilă aducerea la viață a oricăror idei de design pentru decorarea interioară a unei case sau apartamente.

Acesta este un material ideal pentru construcția pereților despărțitori dacă este nevoie să împărțiți o cameră în anumite zone.

Cu ajutorul pereților despărțitori originali, puteți face un dulap confortabil în dormitor, iar bucătăria poate fi împărțită în două zone (una pentru gătit, cealaltă pentru luat masa).

Plăcile de gips-carton pentru pereți și tavan pot fi utilizate într-o mare varietate de camere: în dormitor, sufragerie, bucătărie și, de asemenea, pe hol. Dacă doriți să utilizați acest material în baia dvs., trebuie să achiziționați un strat impermeabil.

Call Now Button

Comparaţie

ro_RO